Sandton Convention Centre, 06 - 07 June 2018
11 DAYS TO GO

Seminar Programme

FILTER SEMINARS BY CATEGORY:
FILTER SEMINARS BY VIEW:

2017 Best Liked Ad's

06
June

Cinema

KANTAR

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: KANTAR

Date: 06 June 2018

Time: 09:00 - 09:30

Duration: 30 minutes

Cannes Young Lions

06
June

Cinema

Ster Kinekor

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Ster Kinekor

Date: 06 June 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

7 Purple Flags

06
June

Whacked

John Vlismas

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: John Vlismas

Date: 06 June 2018

Time: 10:00 - 10:40

Duration: 40 minutes

Social media marketing in 2018: past, present & future insights

06
June

Social

Jodene Shaer

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Jodene Shaer

Date: 06 June 2018

Time: 10:40 - 11:00

Duration: 20 minutes

2018 explosive marketing trends: goals poised for greater heights

06
June

Digital

Chantelle Booysen-Fourie

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Chantelle Booysen-Fourie

Date: 06 June 2018

Time: 11:00 - 11:40

Duration: 40 minutes

The next big thing: how AI is revolutionising the digital marketing landscape

06
June

Data & Analytics

Jarred Trembath

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Jarred Trembath

Date: 06 June 2018

Time: 11:40 - 12:00

Duration: 20 minutes

10 questions you should really be asking your digital agency" "If you don't have single view of customer, what are you doing?"

06
June

Artificial Intelligence

Ryan Sauer

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Ryan Sauer

Date: 06 June 2018

Time: 12:00 - 12:40

Duration: 40 minutes

Email marketing reinvented: effective practices for 2018

06
June

Email

Karyn Strybos

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Karyn Strybos

Date: 06 June 2018

Time: 12:40 - 13:00

Duration: 20 minutes

CRM trends driving business transformation: a South African perspective

06
June

CRM/Loyalty

Taryn Cohn

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Taryn Cohn

Date: 06 June 2018

Time: 13:00 - 13:40

Duration: 40 minutes

Brand positioning: a guide to successful brand communications & strategies

06
June

Branding

Leon Marinus

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Leon Marinus

Date: 06 June 2018

Time: 13:40 - 14:00

Duration: 20 minutes

Smart insights: conquering 2018 influencer marketing strategies

06
June

Strategy

Pieter Groenewald

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Pieter Groenewald

Date: 06 June 2018

Time: 14:00 - 14:40

Duration: 40 minutes

Shaping mobile marketing in 2018: 2018 mobile marketing trends

06
June

Mobile

Andrew Kramer

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Andrew Kramer

Date: 06 June 2018

Time: 14:40 - 15:00

Duration: 20 minutes

From insights to a superb marketing mix: address unique marketing issues

06
June

Insight

Amantle Mokubung

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Amantle Mokubung

Date: 06 June 2018

Time: 15:00 - 15:40

Duration: 40 minutes

The power of augmented reality technology and personalisation

06
June

Personalisation

Sarah Leigh Cox

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Sarah Leigh Cox

Date: 06 June 2018

Time: 15:40 - 16:00

Duration: 20 minutes

2017 Best Liked Ad's

06
June

Cinema

KANTAR

Theatre: The Fundamentals

Speaker: KANTAR

Date: 06 June 2018

Time: 09:00 - 09:30

Duration: 30 minutes

Cannes Young Lions

06
June

Cinema

Ster Kinekor

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Ster Kinekor

Date: 06 June 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

The robust social mobile age: making sure your advertising is noticed

06
June

Advertising

Jacques Du Bruyn

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Jacques Du Bruyn

Date: 06 June 2018

Time: 10:00 - 10:40

Duration: 40 minutes

Exhibitions, the best marketing investment you will ever make!

06
June

No Category

Carol Weaving

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Carol Weaving

Date: 06 June 2018

Time: 10:40 - 11:00

Duration: 20 minutes

Cost effective marketing moves: instruments used to stimulate booming SME businesses

06
June

Strategy

Paul Raphaely

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Paul Raphaely

Date: 06 June 2018

Time: 11:00 - 11:40

Duration: 40 minutes

Freelancing is the future

06
June

No Category

Robyn Thekiso

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Robyn Thekiso

Date: 06 June 2018

Time: 11:40 - 12:00

Duration: 20 minutes

Next Level Social Media: Social Media that Works

06
June

Mobile

Dylan Kohlstadt

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Dylan Kohlstadt

Date: 06 June 2018

Time: 12:00 - 12:40

Duration: 40 minutes

Leadership at the speed of light - Leading & winning in a volatile, digital world

06
June

No Category

Femi Adebanji

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Femi Adebanji

Date: 06 June 2018

Time: 12:40 - 13:00

Duration: 20 minutes

The eclipse of advertising & the ramifications for content strategy

06
June

Advertising

Federico Dedeu

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Federico Dedeu

Date: 06 June 2018

Time: 13:00 - 13:40

Duration: 40 minutes

2017 Best Liked Ad's

06
June

Cinema

KANTAR

Theatre: The Fundamentals

Speaker: KANTAR

Date: 06 June 2018

Time: 13:40 - 14:00

Duration: 20 minutes

Beginners guide to digital marketing: a must-have for online & offline business

06
June

Social

Greg Smith

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Greg Smith

Date: 06 June 2018

Time: 14:00 - 14:40

Duration: 40 minutes

Cannes Young Lions

06
June

Cinema

Ster Kinekor

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Ster Kinekor

Date: 06 June 2018

Time: 14:40 - 15:00

Duration: 20 minutes

Debunking myths: investigating the value of impressive advertising & promotion

06
June

Promo

Mike Salomon

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Mike Salomon

Date: 06 June 2018

Time: 15:00 - 15:40

Duration: 40 minutes

Achieving a comprehensive content strategy through data, tech and creative integration

06
June

Content

Werner Lindermann

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Werner Lindermann

Date: 06 June 2018

Time: 15:40 - 16:00

Duration: 20 minutes

2017 Best Liked Ad's

07
June

Cinema

KANTAR

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: KANTAR

Date: 07 June 2018

Time: 09:00 - 09:30

Duration: 30 minutes

Cannes Young Lions

07
June

Cinema

Ster Kinekor

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Ster Kinekor

Date: 07 June 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

The future of social intelligence is in the enterprise, not marketing

07
June

Social

Kelvin Jonck

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Kelvin Jonck

Date: 07 June 2018

Time: 10:00 - 10:40

Duration: 40 minutes

Are you being heard? 5 things to think about when developing your communication

07
June

Branding

Robert Grace

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Robert Grace

Date: 07 June 2018

Time: 10:40 - 11:00

Duration: 20 minutes

The Truth about Fake News

07
June

Whacked

Ndumiso Hadebe

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Ndumiso Hadebe

Date: 07 June 2018

Time: 11:00 - 11:40

Duration: 40 minutes

Top CRM trends 2018: a look ahead

07
June

CRM/Loyalty

Dave Stevens

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Dave Stevens

Date: 07 June 2018

Time: 11:40 - 12:00

Duration: 20 minutes

2B or not 2B, that is the question: challenging the normality of B2B marketing

07
June

B2B

Stephane Rogovsky

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Stephane Rogovsky

Date: 07 June 2018

Time: 12:00 - 12:40

Duration: 40 minutes

Exceptional content: challenging the conventions of content marketing

07
June

Content

Mike Sharman

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Mike Sharman

Date: 07 June 2018

Time: 12:40 - 13:00

Duration: 20 minutes

The hidden gem behind email marketing: sending campaigns that you (and subscribers) love

07
June

Email

Katherine Marriott

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Katherine Marriott

Date: 07 June 2018

Time: 13:00 - 13:40

Duration: 40 minutes

How to mine social data for actionable B2C insights

07
June

Data & Analytics

Sarah Lamb

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Sarah Lamb

Date: 07 June 2018

Time: 13:40 - 14:00

Duration: 20 minutes

Unleashing the power of digital: Delivering custom buyer experiences with Marketing Automation.

07
June

Digital

Lisa Gertze

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Lisa Gertze

Date: 07 June 2018

Time: 14:00 - 14:40

Duration: 40 minutes

The art of strategy: writing a potent & feasible social media & content marketing plan

07
June

Strategy

Darryl Comley-White

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Darryl Comley-White

Date: 07 June 2018

Time: 14:40 - 15:00

Duration: 20 minutes

The mobile innovators: how the current techno generation is reshaping the mobile game

07
June

Mobile

Desere Orrill

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Desere Orrill

Date: 07 June 2018

Time: 15:00 - 15:40

Duration: 40 minutes

The whirlwind guide to video marketing

07
June

Video

Spero Patricios

Theatre: The Marketing Academy

Speaker: Spero Patricios

Date: 07 June 2018

Time: 15:40 - 16:00

Duration: 20 minutes

2017 Best Liked Ad's

07
June

Cinema

KANTAR

Theatre: The Fundamentals

Speaker: KANTAR

Date: 07 June 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

Cannes Young Lions

07
June

Cinema

Ster Kinekor

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Ster Kinekor

Date: 07 June 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

Finding the right recipe: the hidden path to building a better brand

07
June

Branding

Dean Olschig

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Dean Olschig

Date: 07 June 2018

Time: 10:00 - 10:40

Duration: 40 minutes

Big data - Data science excuses that business owners shouldn't have to accept

07
June

Data & Analytics

Vian Chinner

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Vian Chinner

Date: 07 June 2018

Time: 10:40 - 11:00

Duration: 20 minutes

Beyond boring: creative content engaging all levels of the marketing mix

07
June

Content

Robyn Keet

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Robyn Keet

Date: 07 June 2018

Time: 11:00 - 11:40

Duration: 40 minutes

Success through an adventure mindset

07
June

Whacked

Erik Vermeulen

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Erik Vermeulen

Date: 07 June 2018

Time: 11:40 - 12:00

Duration: 20 minutes

Unwanted direct marketing: comprehending South African consumer rights

07
June

Insight

Juan Jordaan

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Juan Jordaan

Date: 07 June 2018

Time: 12:00 - 12:40

Duration: 40 minutes

PR and Cyber security - What happens when your security is compromised

07
June

Whacked

Rianette Leibowitz

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Rianette Leibowitz

Date: 07 June 2018

Time: 12:40 - 13:00

Duration: 20 minutes

Connecting the dots: using data to execute efficacious marketing strategy

07
June

Data & Analytics

Shobana Nandcoomar

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Shobana Nandcoomar

Date: 07 June 2018

Time: 13:00 - 13:40

Duration: 40 minutes

2017 Best Liked Ad's

07
June

Cinema

KANTAR

Theatre: The Fundamentals

Speaker: KANTAR

Date: 07 June 2018

Time: 13:40 - 14:00

Duration: 20 minutes

The transformation of video: riding the social wave

07
June

Video

Conrad Travis David

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Conrad Travis David

Date: 07 June 2018

Time: 14:00 - 14:40

Duration: 40 minutes

Cannes Young Lions

07
June

Cinema

Ster Kinekor

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Ster Kinekor

Date: 07 June 2018

Time: 14:40 - 15:00

Duration: 20 minutes

Building a culture of learning within high-performance teams

07
June

Strategy

Crayg Hitzeroth

Theatre: The Fundamentals

Speaker: Crayg Hitzeroth

Date: 07 June 2018

Time: 15:40 - 16:00

Duration: 20 minutes

*Programme subject to change. The organisers reserve the right to change the programme.

Venue

Sandton Convention Centre

  • Maude Street, Sandton
  • Johannesburg, Gauteng
  • South Africa
Show Times

Show Times

  • Wednesday - Thursday
  • 9am - 5pm